tiistai 18. marraskuuta 2008

Toukotyöt vauhdissa

Aivan aluksi tahtoisin kiittää kaikkia äänestäjiä x 9: http://www.youtube.com/watch?v=JUkyQGN6ii4
Erityiskiitos menee henkilölle, jonka henkilöllisyysden varsin hyvin tiedän, tästä vaalinaluskommentista:

Tsemppiä vaan huomiselle! Tämän kertainen vetosi ei valtuustopaikkaan vielä riitä, ehkä sitten seuraavalla tai sitä seuraavalla kertaa. Oppivuosia taitaa Tucolla vielä olla monia edessä.

t.Blogia seurannut

Kiitän henkilöä mielenkiinnosta blogiani kohtaan ja toivotan tervetulleeksi uudestaan. Blogin kautta voi hyvin seurata oppivuosiani politiikassa, joihin edustajistovaaleissa ja kunnallisvaaleissa sain todella vahvan mandaatin äänestäjiltäni. Poliittinen sisältö ja rohkeus puhua siitä auttavat silloin tällöin, suosittelen lämpimästi.

Toki politiikkaa voi tehdä ainoastaan omaa asemaa ajatellen kaikkia miellyttäen ilman mitään mielipidettä, mutta valitettava tosiasia on se, että silloin ei mikään muutu. Minua äänestäneet voivat olla varma siitä, että asiat menevät eteenpäin ja ääntänne edustetaan todella vahvasi ja näkyvästi. En nuoleskele itseäni tärkeisiin pöytiin vain itseäni esitellen vaan otan langat omiin käsiini teen sitä poliiikkaa, jota olen luvannut äänestäjilleni toteuttaa. Edustan teitä, hyvät 493 äänestäjääni ja olen vain viestin kuljettaja, heijastus teistä.

Tämä edustuksellinen idea on käynyt selväksi jo kahdessa valtuuston kokouksessa. Laitankin blogiini käyttämäni puheenvuorot ja huomionarvoiset kommenttipuheenvuorot sekä perusteluita äänestyksistä ja muuta tärkeää, kuten mielipidekirjoitukset, joilla haetaan näkyvyyttä näkemyksillemme. Kaikki mielipidekirjoitukseni elokuusta tähän päivään on julkaistu, joten teitä edustetaan monilla tasoin äänekkäästi ja näkyvästi.

Laitan koosteen ensimmäisestä ja toisesta valtuuston kokouksesta tämän viikon aikana. Pysykää vauhdissa.

Tässä vielä maistiainen tulevasta:

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/mm-ralli-on-imagotahra(287334).ece

ja ei linkki ilman toista: http://www.youtube.com/watch?v=ZuQF5JZsuhU

Ei kommentteja: