maanantai 13. lokakuuta 2008

Vaalihulinaa

Klo 14.45 Tästä päivästä lähtien kommentoin vaalivilskettä lyhyesti lähes päivittäin. Vihreiden vaalikahvila aukeaa virallisesti tänään 10 min päästä, joten tukka ponnarille, omput laukkuun ja What's the 411 paita päälle, pyörän renkaisiin ilmaa ja puhemoottori laulamaan.

Olen tänään SVOL-Jyväskylän syyskokouksessa koko illan, mutta kirjoittelen sitä ennen tai huomenna lisää, mistä tuulee ja minne mylly pitäisi rakentaa :)

Kl0 18

Vihreiden vaalikahvila on nyt onnistuneesti avattu Vakkarin viereen. Kolme tuntia vierähti vallan rattoisasti reilun kaupan kahvia nautiskellen ja ihmisten kanssa keskustellen. Erään pariskunnan kanssa kävin mielenkiintoista ja konkreettista keskustelua aina ilmastonmuutoksen tuomista uhkista heidän kotialueen kävelypolun valaistukseen saakka.

Laajavuorentien kupeessa olevan Haukkalan koulun vierestä lähtee vilkkaasti käytetty soratie. Tämä tie on kuitenkin pilkkopimeä useiden satojen metrien matkalta. Useat alueella asuvat vanhukset ovat kertoneet, että pilkkopimeään metsätunneliin on turvatonta lähteä kävelemään. Valoa kansalle, joka ei pysty pimeydessä vaeltamaan.

Taas olisi Toukotöille tarvetta.


Kahvin lomassa kävin omputtamassa ihmisiä kadulla kahville kysellen. Omputtamassa??? Niin, selvennän hieman.

Tallustan katuja päivittäin kangaskassi kainalossani. Enkä turhaan, sillä minulla on mukanani useampi kilo syksyn parhaimpia vaalimainoksia, omenoita. Olen auttanut useita iäkkäämpiä henkilöitä hakemalla omput pois pihamaalta pyörimästä. Olen auttanut samalla myös itseäni, sillä olen jakanut nuo omput vaalimainoksinani hyvää mieltä ihmisille tuottaen. Työ on kantanut jo paljon hedelmää loistavan palautteen myötä.

Ei kommentteja: